← Forum ana sayfası
Murat Aydın · August 22, 2026 · 89 görüntülenme · 0 cevap

Manifestasyon gerçekten işe yarıyor mu, yoksa gerçekleşenleri mi hatırlıyoruz? ✨

Manifestasyon konusu son birkaç yıldır karşıma o kadar fazla çıkıyor ki sonunda merak edip biraz araştırmaya başladım. 😅 İstediğin şeyi olmuş gibi düşünmek, yazmak, görselleştirmek, vision board hazırlamak gibi birçok yöntem var. Bir arkadaşım geçen yılın başında telefonunun notlarına istediği işi bütün ayrıntılarıyla yazmış. Nasıl bir yerde çalışmak istediğini, çalışma saatlerini, hatta yaklaşık ne kadar kazanmak istediğini bile yazmış. Aylar sonra iş değiştirdi. Geçenlerde eski notu bulup bana gösterdi ve yazdıklarının büyük kısmının gerçekten gerçekleştiğini söyledi. Tabii burada benim kafam ikiye ayrılıyor. 😂 Bir tarafım diyor ki insan hedefini sürekli düşündüğünde farkında olmadan ona göre kararlar vermeye ve fırsatları daha kolay görmeye başlıyor. Yani olay evrenin sana bir şey göndermesinden ziyade zihninin hedefe odaklanması olabilir. Diğer taraftan bazen insanların anlattığı öyle garip tesadüfler oluyor ki insan yine de merak ediyor. Aramızda düzenli olarak manifestasyon yapan var mı? Gerçekleştiğine gerçekten şaşırdığınız bir manifestasyonunuz oldu mu? Özellikle aylar veya yıllar önce yazıp tamamen unuttuğunuz, sonra eski defterinizi açınca bunu gerçekten yaşamışım dediğiniz bir şey varsa anlatın. 👀✨
Henüz cevap yok. İlk yanıtı sen yaz.

Bu konuya cevap vermek için giriş yap